Je auto als reclamemiddel

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, en je beschikt over één of meer bedrijfsauto’s, dan is het helemaal niet zo’n gek idee om je auto als reclamemiddel te gebruiken. Op die manier heb je namelijk vele contactmomenten met je potentiële klanten. Maar zorg er dan wel voor dat het ook echt goed gebeurt, en daarom geven we in dit artikel een paar handige tips.

De mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden voor reclame op auto’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige sticker op de achterruit, maar je kunt ook een grote kleurrijke sticker laten maken voor de zijkant van de auto. Er is ook de mogelijkheid om de complete auto te laten stylen, dit noemen ze carwrapping.

carwrap
Voorbeeld van carwrapping

Geen permanente sticker?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet altijd met reclame wilt rijden. Nu zijn de stickers eigenlijk altijd wel zo gemaakt dat je ze er weer goed af kunt krijgen zonder de auto te beschadigen, maar als je de ene dag met sticker en de andere dag zonder sticker wilt rijden, dan kun je ook gebruik maken van zogeheten magneetstickers.

Nog meer tips
Mocht u kiezen voor een grotere kleurrijke sticker, zorg er dan in ieder geval voor dat mensen direct kunnen zien wat u biedt. Dit kan al blijken uit de bedrijfsnaam, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er een slogan bij te zetten. En het moeten natuurlijk duidelijk leesbare letters zijn, anders heeft het nog geen functie. Informeer verder bij de drukker wat de levensduur van de stickers is, dit kan namelijk nogal eens in kwaliteit verschillen.

Genoeg mogelijkheden dus voor reclame op je auto. Laat je goed adviseren wat de mogelijkheden zijn en schakel eventueel een ontwerper in voor het design.

Plaats een reactie