Huren van een busje in Ede?

Het is altijd een lastige opgave. Tijdens het verhuizen van al je meubels kom je er achter dat die grote woonbank net niet in je auto past. Hoe los je dit dan op? Zorg je voor een verhuisbedrijf, of wil je dit zelf oplossen? Bij het zelf oplossen kom je al gauw bij het huren van een aanhangwagen of een busje.

Bij het huren van een busje kom je al gauw tot de conclusie dat je een bus al de gehele dag moet huren, terwijl dat vaak helemaal niet nodig is. Je hebt de bus alleen nodig voor de ochtend, waardoor je vaak te veel betaald. Dat zijn onnodige kosten, want verhuizen zelf is al een dure uitgave.

Welk formaat heb ik nodig?

Dan is de volgende vraag: Welk formaat bus heb ik nodig? Er zijn verschillende soorten busjes die gehuurd kunnen worden. Gaat het om voornamelijk klein verhuisspul, zoals dozen die gemakkelijk kunnen worden opgestapeld, dan is een kleine busje vaak al voldoende. Bij het verhuizen van grotere meubels, zoals die ene woonbank, is er een middelgrote of grote bus nodig. Deze bussen zijn makkelijk te besturen. Er is geen groter rijbewijs voor nodig. Een rijbewijs B is al voldoende. Alleen mag de bus dan niet meer dan 3500 kilo, inclusief lading, wegen.

Professioneel advies

Allerlei vragen die gesteld kunnen worden bij het huren van een busje. Het zijn belangrijke vragen, want de veiligheid van een verhuizing staat voorop. Mochten al deze antwoorden toch te weinig duidelijkheid geven, dan is professioneel advies ook altijd een goede optie. Het moet zo simpel mogelijk worden gemaakt.

En is een busje huren toch niet de juiste optie? Dan is een aanhanger ook altijd nog een goede vervanger. Bij een aanhanger let u ook vooral op de aanhanger die het meest nuttig is. Ook hier is de optie voor professioneel advies zeker mogelijk.

Busje huren in Ede?

Voor het huren van een busje in Ede bent u bij Tasman Rent aan het juiste adres. Tasman biedt de juiste service aan, en geeft een goed, professioneel advies. Tasman heeft verschillende soorten busjes en aanhangers om te huren. Een busje alleen nodig voor de ochtend? Dat is mogelijk!

Plaats een reactie