Editie nummer 5 van de Opel Corsa

Nog heel eventjes en dan zal editie nummer 5 van de Opel Corsa op de AutoSalon in Parijs gepresenteerd worden. Hoewel de AutoSalon nog niet heeft plaatsgevonden en de auto nog niet officieel is geïntroduceerd, heeft de fabrikant al wel diverse beelden vrijgegeven van de nieuwe Opel Corsa.

En heel eerlijk gezegd: deze ziet er spectaculair uit! Hier kun je de belangrijkste kenmerken en eigenschappen vinden van editie nummer 5 van misschien wel de meest geliefde auto onder Nederlanders.

Een volwassen look voor de nieuwe Opel Corsa

De eerste beelden geven vooral het gevoel dat de Opel Corsa een steeds meer volwassener auto aan het worden is. Hij neigt zelfs een beetje naar de Opel Astra. Dit is vooral terug te zien in de onderkant van de auto. Verder is de nieuwe Opel Corsa voorzien van nieuwe motoren en versnellingsbakken. Qua motoren kan er gekozen worden uit 90 of 115 PK. Het interieur van de auto is opgeleukt met diverse leuke elektronische snufjes.

De Opel Corsa is verkrijgbaar in een driedeurs en vijfdeursuitvoering. Wat vooral ook opvallend is aan de nieuwe Opel Corsa zijn de grote lampen. De koplampen zien er een beetje uit als grote aanhalingstekens, maar ze komen het uiterlijk van de auto zeker ten goede.

Eventuele opties of andere mogelijkheden

Wil je liever een motor met meer vermogen dan de maximale 115 PK? Dit is mogelijk, want de 1,2 en 1,4 liters zijn tevens weer leverbaar. Datzelfde geldt ook voor automaten en zesdeurs modellen.

Ben je al nieuwsgierig worden? Je zult nog heel eventjes geduld moeten hebben, want het duurt nog tot het eind van het jaar voordat de nieuwe Opel Corsa bij de dealers staat. Is het eenmaal zover, dan heb je ook zeker iets in handen!