Op zoek naar nieuwe velgen en banden voor je Volkswagen Polo?

Naast de Volkswagen Golf is de Polo één van de succesnummers van de autofabriek uit Wolfsburg. De polo werd in 1975 geïntroduceerd als zijnde een “look a like” van de Audi A50 maar is veel populairder geworden. De Polo is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Volkswagen Polo is een hatchback uit het B-segment. Ondanks dat het model met de tijd mee is gegaan, blijft deze auto nog steeds compact in een eenvoudige vorm. De laatste jaren is de daklijn iets meer naar beneden gaan aflopen en kreeg de Volkswagen Polo een bollende neus en een stoere grille. Ondanks de aanpassingen nihil zijn is het model van de auto hierdoor wel een heel stuk stoerder geworden qua uitstraling. De Polo is gewoonweg een heel goed alternatief voor de Volkswagen liefhebber die de Golf niet wil of kan betalen. Wat betreft ruimte en lengte zijn deze wagens bijna gelijk. Daarbij staat de Polo te boek als de meest onverwoestbare en onderhoudsarme Volkswagen die er bestaat. Bovendien rijdt deze auto lekker pittig en comfortabel, mits je de juiste velgen en banden eronder hebt liggen.

volkswagen golf zonsondergang

Het plezierige rijgedrag van de Volkswagen Polo staat op originele velgen en banden

Het plezierige rijgedrag kun je net als bij vele andere auto’s ook bij de Volkswagen Polo niet los zien van de juiste velgen en banden. Een Volkswagen Polo rijdt nu eenmaal het allerlekkerste en beste op Volkswagen Polo velgen en banden. Op het moment dat deze wagen nieuw uit de fabriek komt is er veel aandacht besteed aan de wielophanging. Ook de banden en de velgen zijn door Volkswagen nauwkeurig afgestemd op de rest van de auto, zoals het onderstel en de carrosserie. Ondanks de Volkswagen Polo als één van de meest onverwoestbare auto’s gezien wordt, zullen de velgen en de banden in zijn levensduur toch een aantal keren vervangen moeten worden. Moeten de banden en velgen van jouw Volkswagen Polo vervangen worden? Kies dan opnieuw voor originele Volkswagen Polo banden en velgen.

Polo velgen en banden kopen

Als je kiest voor originele Polo banden en velgen behoud je de zeer prettige rij prestaties en wegligging van je auto. Vind je nieuwe Volkswagen Polo banden en velgen te duur? Kies dan voor goede tweedehands banden maar stap liever niet over op replica’s of een ander merk. Doe je dat toch dan heb je waarschijnlijk al direct spijt op het moment dat je de autogarage uit rijdt. Je zult vermoedelijk meteen merken dat je Volkswagen Polo vele malen minder lekker op de weg ligt. Wil je zeker weten dat je originele Volkswagen Polo banden en velgen koopt, dan kun je het beste gaan naar een professionele dealer zoals JD Banden & Velgen.

Plaats een reactie