Een goede plek om te sleutelen

Locatie

Waar kun je het beste een plek zoeken om te sleutelen? Vaak hangt het er vanaf of je al een beetje naamsbekendheid hebt in je eigen omgeving. Misschien wil je meer richting stadscentrum of maakt het je niet uit? Naast de locatie zijn er vanzelfsprekend meer details van belang.

Is de locatie voor jou goed bereikbaar? Rijd je zelf auto, dan vormt de afstand mogelijk geen obstakels. Maar ben je afhankelijk van andermans vervoer, dan is een bushalte nabij bijvoorbeeld al een praktisch detail. Daarnaast moet er plek zijn voor het opbergen van gereedschap.

Kosten

Vaak vind je nabij een stadscentrum duurdere garages dan buiten de stad. Maak je gebruik van mond-tot-mond reclame, dan is er al snel iemand gevonden die achter het huis een opbergschuur laat dienen als tijdelijke sleutelruimte. Zodra je logische afspraken nakomt, kan dit lange tijd aanhouden.

Heb je er eenmaal een groot bedrag voor over, dan is er altijd wel een mooie stek te vinden. En doe je dit samen met iemand anders, dan is de ideale plek om te sleutelen vaak al helemaal goed te vinden. Om je bedrijf te starten, moet je nu eenmaal investeren maar uiteindelijk werpt het zijn vruchten af!

Plaats een reactie